טיפול במיומה גדולה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

23/03/2014 | 08:39 | מאת: דנה

שלום, האם דרך הומאופטיה ניתן לצמצם מיומה ברחם בגודל של כ-15 ס"מ שככל הנראה ממוקמת מחוץ לרחם לא גורמת לדימומים או תופעות אחרות . תודה מראש

שלום דנה יקרה, ניתן גם ניתן לטפל בהומאופתיה בתופעות רחמיות וחוץ רחמיות כגון: מיומות או ציסטות. חשוב להגיע להומאופת עם בדיקות רפואיות שנעשו אצל רופא משפחה וגם אצל הגניקולוג. כיצד הגיעו לבדיקה שזיהתה מיומה גדולה אם לא היו דימומים? האם ישנו קשר למחזור ההורמונאלי? או למערכת האנדוקרינית? כל אלה יהיו חלק מהשאלות שתשאלי כנראה. בכל מקרה טיפול הומאופתי עשוי להועיל יותר ואף ידידותי לסביבת הגוף שלך מכל טיפול כימי אחר. בהצלחה, ארנון שמחי

מנהלי פורום הומאופתיה