תולעים אצל הילדים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

27/02/2014 | 13:34 | מאת: מוריה

ילדים בני 3 וכמעט 2 ,סובלים מתולעים לעתים ,זה כנראה מה שגורם לירידה בתאבון, שינויים ביציות ,דלקות חוזרות למינהן .האם ואיך מטפלת בביעה הזו רופאה הומאופטית ?תודה.

להומאופתיה יש תשובה לבעיית התולעים ע"י רמדיס שונות שמותאמות לאדם עפ"י סימפטומים ומאפיינים. בהחלט ייתכן שלכל ילד תותאם רמדי שונה. הרמדי מעלה את היכולת של הגוף להתנגד לכניסת הפרזיטים ולהתרבותם. בהחלט יכול למנוע שימוש חוזר בוורמוקס. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה