צינון ממושך,

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

31/01/2014 | 14:56 | מאת: יוליה

שלום רב, כבר כמעט שבועיים אני מצוננת מאוד חזק. צינון מלווה בשיעול חזק מאוד עם ליחה שקשה מאוד להוציא. כאבי ראש וכאבי גוף לקראת הערב, וחולשה מאוד גדולה..כל כך חלשה שקשה ללכת בדירה אפילו. בלילה אני לא ישנה בגלל שיעול. ניסיתי תרופות סבתא כמו ארק ושמן זית לערבב שתי כפות של שני אלה ולשתות לפני השינה. בהתחלה זה היה נדמה כאילו עוזרת, עכשיו כבר אני לא רואה שיש תוצאה. קניתי טיפות R9 בבית מרקחת, אמרו לי שזה עוזר לשיעול ולא מזיק...רציתי לוודא שזה אכן כך..אמרו לי שזה נגד ליחה גם. נא המלצתכם תודה

שלום יוליה תרופות ה R לא מזיקות בד"כ אבל גם לא מועילות במיוחד. הומאופתיה בנויה על התאמה מדויקת של תרופה לאדם ולכם תרופות המדף שאינן מדויקות במיוחד עשות לעיתים עבודה חלקית ובד"כ לא עושות כלום. אני מציעה לך להגיע לטיפול הומאופתי מדויק עבורך אצל הומאופת שיוכל להדריך אותך ולעקוב אחרי הטיפול. המחלה שלך גובה ממך מחיר בריאותי שחבל לשלם אותו לאורך זמן. לכן אני ממליצה לא להשתהות עם טיפולים לא יעילים. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה