משך שימוש מומלץ ב Allium Capa

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

03/01/2014 | 21:22 | מאת: אבי

אני בן 67 סובל כשנה מנזלת כרונית ופוליפים בדרגת חומרה קלה באף. אני מקבל טיפול קונבנציונאלי בתרסיסים לאף: אבאמיס ורינולסט אך כיום אינם פותרים את הבעיה.(בעבר היו יעלים יחסית). לאחרונה אני שוהה בניו יורק והתחלתי להשתמש בתרופה הומאופתית:ALLIUM CEPA הנמכרת כאן ללא מרשם עפ"י המינון המומלץ באריזה- 5 כדוריות שלוש פעמים ביום. נראה כי בשלב זה יש השפעה חיובית. שאלתי היא: מהו משך השימוש המותר בתרופה זו?

שלום אבי להשתמש כל זמן שהמצב דורש זאת. אם אתה יכול להוריד את הטיפול בתרסיסים-זה סימן טוב לשיפור. ואם המצב משתנה או חוזר לקדמותו סימן שהרמדי מצתה את עצמה. וההמלצה היותר נכונה למצבך היא לעשות טיפול הומאופתי אצל הומאופת. בטיפול כזה יש מעקב ואיש מקצוע שיכול לייעץ לך איך להתנהל. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה