סינוסיטיס וכאבי גרון חוזרים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

02/01/2014 | 12:02 | מאת: ליליאן

מה יש להומאופתיה להציע לטיפול בסינוסיטיס שכל הזמן חוזר? כנל עם כאבי גרון...

הומאופתיה מציעה טיפול הומאופתי. הטיפול הזה בשונה מהרפואה המערבית, איננו מכוון לסימפטום אלא לאדם השלם. לכן הטיפול יהיה לאדם עם סינוסיטיס וכאבי גרון ויותאם לכל התמונה שאותו אדם מורכב ממנה. משום כך זה נקרא -הוליסטי=שלם. משום כך יש צורך בפגישה עם הומאופת שיבין את המכלול ויתאים תרופה מתאימה לו. ממליצה מאד למצוא הומאופת ולקבוע פגישה. הריפוי ההומאופתי יחזיק לאורך זמן וימנע את בישנותן של הדלקות. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה