חרדה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

24/12/2013 | 20:30 | מאת: אני

שלום, רציתי לדעת האם הומאופתיה יכולה להועיל ולעזור בנושא החרדה. אם כן, כיצד? תוך כמה זמן מרגישים שיפור? והאם זהו טיפול ממושך שצריך גם תקופה להגמל ממנו כמו תרופות פסיכיאטריות ? אשמח לתשובה מפורטת, תודה רבה רבה!

שלום יש ניסיון טוב מאד בטיפול הומאופתי בחרדה, גם לי וגם לקולגות שלי. הטיפול ניתן במקביל לטיפול הפסיכיאטרי ועם תחושת ההקלה אפשר לרדת מהתרופות באופן הדרגתי. תחושת ההקלה מאד תלויה במצב הספציפי של כל אדם ובדיוק של בחירת הרמדי. אני מעריכה שעם רמדי טובה השיפור צריך להיות מורגש בטווח של מספר שבועות. כל טוב עירית

26/12/2013 | 00:30 | מאת: אני

מנהלי פורום הומאופתיה