הומאופתיה אנתרופוסופית

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

15/12/2013 | 22:22 | מאת: משה

התחלתי טיפול בהומאופתיה אנטרופוסופית נגד דפיקות לב, מתח וחרדות. תוך כמה זמן אמורים להרגיש שינוי? האם זה מיידי או עניין של כמה ימים? ובכלל, האם זה כיוון טוב לנסות את הטיפול בהומאופתיה אנטרופוסופית?

אני הומאופתית קלאסית ואין לי ניסיון או מומחיות ב"הומאופתיה אנטרופוסופית". אם תכתוב לי את שם הרמדי שקיבלת אולי יהיה לי קצת יותר מושג אודות הטיפול. בכל מקרה בשאלות שהעלית חשוב להתייעץ עם המטפל שלך. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה