רמות גבוהות של כולסטרול

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

06/12/2013 | 18:11 | מאת: אילן

שלום רב, אני בן 45. עד לפני 3 שנים עשיתי ג'וגינג ורמות הכולסטרול היו תקינות. כללי 180 וHDL 45. כאשר הפסקתי לרוץ הרמות עלו ל 230 ו 42 בהתאמה. לא השמנתי והתזונה טובה מאוד ללא שומנים וסוכרים, המון ירקות, ללא בשר אדום ומעט עוף וכו' וכו'. האם יש מה לעשות מצד ההומיאופטיה?

שלום אילן.רמות כולסטרול מושפעות מגורמים רבים.ספורט בין הגורמים המשפיעים לטובה כמו שכבר ציינת.גם תזונה נכונה.אך ישנו גורם חשוב שהוא בעל משקל בכלל בכל הקשור לחילוף חומרים בגוף והוא סטרס (מתח)!אינני יודע על מצבך הרפואי כמו גם אם הינך נוטל תרופות כלשהן (לדם למשל)...אני מניח שישנו קשר להפסקת ספורט ולמתחים כלהם בחייך.מכל מקום בדיקה מקיפה הומאופתית תמצא לנכון טיפול שעשוי לסייע לך.פנה להומאופת מוסמך.מניסיוני ישנן השלכות טובות מאד לשיפור תמונת הדם

16/12/2013 | 11:37 | מאת: אילן

איפה אפשר לראות רשימת הומיאופטים מוסמכים. האם ישנו קישור לשם?

מנהלי פורום הומאופתיה