בדיקות דם הורמונליות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

03/12/2013 | 12:58 | מאת: ליאת

שלום אני בת41 עוד חודשיים, המחזור פסק לחלוטין לפני כ10 חודשים. בדיקות גם שעשיתי קיבלתי את התוצרות הבאות: THS - 3.6 פרולקטין - 242 LH - 38.9 FSH - 87.8 אסטרדיול - 181 פרוגסטרון - 1.5 טוסטסטרון - קטן מ 1.5 אשמח להבהרות - לפי מה שאני מבינה "נכנסתי" לגיל המעבר - (לאימי פסק המחזור בגיל 47-48). התחלתי דיקור לפני כשבועיים והמדקר המליץ לי להתחיל לקחת R20 מה דעתך? תודה רבה

שלום במידה והטיפול בדיקור לא יביא לתוצאות טובות, אני ממליצה על טיפול הומאופתי מותאם לך. תרופות הr אינן מדויקות ולכן לטעמי חבל להשתמש בהן במצב מורכב כפי שאת מתארת. להומאופתיה יש ניסיון טוב מאד בטיפול בבעיות הורמונליות. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה