מחפשת הומופת-רוקח בירושלים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

16/11/2013 | 23:38 | מאת: ורד

שלום לכולם, אשמח לכל מי שיכול לעזור :) אני סטודנטית העושה מחקר על הומפתיה/נתורפתיה לבעיות נשימה לצורך מחקר אני מעוניינת ליצור קשר עם הומופת שהוא גם רוקח שיהיה מעוניין אם אני אצור איתו קשר בעניין. ועוד כמה שאלות, הצמחי המרפא שמשתמשים בהם לבעיות נשימה יש לצרוך אותם טריים או שגם צמחים יבשים אשפר? אני יודעת על התימין כמומלץ האם יש לצרוך אותו כטרי או כתבלין?

שלום ורד יש הבדל תהומי בין הומאופתיה ונטורופתיה. יש בימ"ר הומאופתי בשם "אופטלקה" ברח יפו בירושליים. כל טוב עירית

18/11/2013 | 12:00 | מאת: ורד

תודה רבה עירית :)

מנהלי פורום הומאופתיה