דלקת עיניים ואלרגיה שנמשכת מס' חודשים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

13/11/2013 | 11:36 | מאת: נטע

שלום אני סובלת מזה מס' חודשים מדלקת עיניים ואלרגיה שאינה עוברת! מטופלת אצל רופא עיניים בטיפות וסטרואידים אך ללא שיפור משמעותי. מחיפוש באינטרנט מצאתי את המוצר DR. RECKEWEG R78 אך אני לא בקיאה בהומאופתיה ולכן אני לא יודעת האם המוצר יכול להועיל במצבי. מבקשת חוות דעת מקצועית. תודה!

שלום נטע הומאופתיה היא שיטת טיפול שמבוססת על דיוק רב בהתאמה של התרופה לאדם. המוצרים של ד"ר רקוויק מעצם היותם מוצרי מדף לא מותאמים לך באופן אישי ולכן-לפעמים יעזרו ולפעמים לא. המלצתי הכנה במצבך היא לפנות לטיפול הומאופתי אצל הומאופת מיומן כדי להצליח ולהשתחרר מהבעיה המציקה. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה