טיפול בשיער שומני

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

30/10/2013 | 14:28 | מאת: מיכל

שלום, כבר כמה שנים אני מנסה לשפר את המצב של השיער שלי. הוא חלש ושומני מאוד. ניסיתי המון דברים ושום דבר לא עזר. מאוד מפריע לי שאני צריכה לחפוף את השיער כל יום כדי שלא יראה שומני. שמעתי על משהו הומאופתי שנקרא qibao meiran wan. קראתי על זה קצת ואני מתלבטת אם לנסות את זה. האם מומלץ? האם יש משהו מיוחד שעלי לדעת על הטיפול?

תכשירים הומאופתיים אינם לשימוש חיצוני. סביר להניח שמה שאת שואלת הוא תכשיר "טבעי" כלשהו שאין לי מושג לגביו. הומאופתיה מטפלת מבפנים כדי שהשיער יפסיק לצמוח שמנוני. טיפול הומאופתי מותאם לך באופן אישי ולא רק לשיער שלך. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה