אחרי כמה זמן חומר הומאופתי מפסיק להשפיע?

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

05/10/2013 | 17:59 | מאת: שירן

לקחתי רמדי יומיומית בפוטנץ 1M שלוש פעמים ביום במשך 4 חודשים, הרמדי עזרה חלקית אבל גם הציפה הרבה דברים שליליים שבגדול החיובי לא משתלם לעומת השלילי. ברצוני להפסיק את הלקיחה ורציתי לדעת כמה זמן עוד אחרי הלקיחה האחרונה הרמדי ממשיכה להשפיע על הגוף? תודה רבה

אין לזה תשובה חד-משמעית. כל מקרה הוא לגופו. את נטלת את הרמדי תקופה ארוכה במינון גבוה. יכול להיות שהנטילה היתה תכופה מדי ולכן קרו "דברים שליליים". בדיוק משום כך יש צורך במעקב מול הומאופת שידע להעריך את התהליך. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה