תחליף לרסיטל

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

26/09/2013 | 22:16 | מאת: עופר

שלום רב!אני לוקח כבר 3שנים רסיטל,החלטתי להפסיק תוך ירידה לחצי כדור.לאחר שבועיים הפסקתי תוך לקיחת ויטמינים של סולגר מגנזיום וb50 קומפלקס של אלטמן.לצערי השילוב לא עובד ואני מרגיש חלש מעורפל ועצבני.האם יש תחליף טיבעי?מצפה לתשובה במהרה.תודה

שלום עופר קודם צריך למצוא תחליף שעובד ואח"כ לרדת מהתרופה. מכיון שלא היה בידך תחליף התוצאה היא כזאת. בטיפול הומאופתי מחפשים את התרופה המתאימה ורק אחרי שמוודאים שהיא "עובדת" יורדים מהרסיטל בהדרגה. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה