מערכת חיסונית חלשה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

16/09/2013 | 16:51 | מאת: טלי

שלום רב, שמי טלי ואני בקרוב בת 20. בחודש האחרון סבלתי משלל תחלואות: הרפס זוסטר, פטריה בנרתיק, קלקול קיבה, חום, דלקת בשתן ועכשיו גם שפעת. אני פעילה ספורטיבית, ולפני כחודשיים החלתי לחוש עייפות גם אחרי 8 או 9 שעות שינה. איך ייתכן שהמערכת החיסונית שלי נחלשה כל כך ומה יכולות להיות הסיבות? איך ניתן לחזק את המערכת? תודה רבה מראש!

שלום טלי ממה שכתבת לא ניתן לדעת מה דרדר את מערכת החיסון שלך. בהומאופתיה ניתן לעזור לחיסוניות להתחזק ולאחר ראיון איתך אולי אפשר יהיה גם להבין את הסיבות להתדרדרות הזאת. חג שמח עירית

מנהלי פורום הומאופתיה