שטף דם בפין

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

20/08/2013 | 17:18 | מאת: דרור

שלום , במהלך צנתור שנעשה לי דרך הפין להוצאת שתן , נוצר לי שטף דם בראש הפין , האיזור שם כחלחל כבר למעלה משנה ,קצת אבדתי שם גם את התחושה , הבנתי שיש כל מיני משחות שמסייעות לתהליך ההחלמה ? האם תוכל לפרט לי יותר ? וכן להסביר לי איך בדיוק הן עושות זאת ? שמות משחות מומלצות ?

הומאופתיה איננה טיפול במשחות אלא התאמה של תרופה הומאופתית לאד שסובל. אני ממליצה לפנות להומאופת מוסמך כדי לקבל טיפו אחראי. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה