חיזוק המערכת החיסונית אצל תינוקות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

18/08/2013 | 16:03 | מאת: רונה

שוב שלום, אני מבינה כי יש גם רמדי קבועות שמתאימות לטיפול בתופעות קבועות של תינוקות. האם ניתן להמליץ לי דרך הפורום על משהו שיקל על שיעול ועל שחרור ליחה? נזלת רירית קצת ירוקה בלי חום? או שחובה ביקור אצל הומפאט? אשמח לעזרה דחופה תודה רונה

הלואי ואפשר היה להמליץ באופן כזה. העבודה של ההומאופת היתה יכולה להיות מאד פשוטה. לצערי, כדי לתת רמדי מתאימה יש צורך בישיבה של שעה ומעלה שבה נאספת כל האינפורמציה הרלוונטית. זה בדיוק הפוך מהרפואה המערבית שבה התרופה ניתנת לסימפטום ולא לאדם. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה