חיזוק המערכת החיסונית אצל תינוקות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

16/08/2013 | 07:09 | מאת: רונה גניאל

שלם, יש לי תאומות בנות 11 חודשים ובקרוב נכנסות לגן. הייתי רוצה לדעת מה ניתן לעשות כדי לחזק את המערכת החיסונית שלהם, הקיבה הריאות וכו'. כמו כן מה ניתן לעשות עם נזלת ירוקה? שהתחילה כבר עכשיו. תודה רונה

כדאי מאד להיות בטיפול הומאופתי. זה יעזור גם לשיפור החסינות וגם בעת מחלות תהיה לך כתובת טיפולית שאולי תמנע את הצורך בתרופות מיותרות וימי מחלה ארוכים. באתר האגודה להומאופתיה קלאסית תוכלי למצוא רשימת הומאופתים מורשים עפ"י איזורי מגורים. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה