טיפול אצל הומאופת לא מוכר

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

14/08/2013 | 23:26 | מאת: נטע

שלום, חברה שלי הגיעה לטיפול אצל הומאופת, בבדיקה מצאתי שהוא אינו מוכר עי האגודה המקצועית הארצית. רציתי לדעת מה הסיכונים הקיימים בשימוש בעשבים וכדורים שהוא נותן לה לשימוש נגד תופעת רגישות חריפה בקיבה ובחילות בלתי פוסקות בהתחשב בעובדה שאין לו תעודה מוכרת. אודה לתגובה מהירה תודה

אני לא יודעת מה הסיכונים כי אין לי מושג מי האדם ומה סוג הטיפול. אני יכולה לומר בודאות שבהומאופתיה לא נותנים צמחי מרפא כך שאולי לא מדובר בהומאופת אלא נטורופת. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה