ראוקוטן

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

29/07/2013 | 04:13 | מאת: אנייי

הי אני מקבלת ראוקוטן 20 מג כבר 5 חודשים ונשאר לי עוד חודש.. אני מאגישה כאבי בטן חזקים שבאים בהתקפים בצידי הבטן ומקרינים לבטן תחתונה !! כאב שאינו נסבל בכללל !! בנוסף יש לי אי סדירות במחזור כתוצאה מהראוקוטן למרות שהרופא אמר לי שהמצב הינו הפיך ואין צורך בכל דאגה , אך אני כן דואגת אהה אני בת 22 .. מה זה הכאב !! אני מוטרדת ושוקלת הפסקת הטיפל .. תודה רבה רבה

להפסיק את הטיפול מיד!!! לרואקוטן יש תופעות לואי שלא מצדיקות את הטיפול בו. תבואי לטיפול הומאופתי-יעזור לך ללא תופעות לואי שפוגעות בבריאות. עירית

מנהלי פורום הומאופתיה