בריחת אשלגן

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

11/07/2013 | 10:53 | מאת: ענבל

שלום רב, מזה שנתיים אניסובלת מבריחת אשלגן, עשיתי את כל הבדיקות האפשריות,הכל יצא תקין, נאמר לי שזה כנראה גנטי, כיום אני לוקחת 4 סלוקיי ביום , במעקב כל כמה חודשים בדיקת דם, הבעיה שלמרות שאני נולת את הסלוקיי, עדיין יש ירידה באשלגן, כיום אני נמצאת במינימום 3.6 , יש לי לפעמים בעיה בפעימת לב חזקה (נאמר לי שזה כתוצאה מחוסר אשלגן) שירים תפוסים מידי פעם. שאלתי האם ניתן לטפל בבעיה ע"י הומאופתיה? אשמח לקבל ייעוץ /עזרה בנושא. תודה רבה.

שלום מכיון שכל ערוצי הטיפול שאת מדווחת עליהם לא הצליחו לרפא או אפילו לשפר את המצב הומאופתיה היא כיוון הטיפול הטוב ביותר שנשאר לך. צריך לטפל במקביל להמשך הטיפול הקונבנציונאלי ולהערכתי יש סיכוי טוב מאד לשיפור. כח טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה