R91

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

10/07/2013 | 16:32 | מאת: זיוה

ההומאופת שאליו פניתי, רשם לי R91. חפשתי בסדרת R באינטרנט פרטים על המוצר, אבל R91 לא מופיע. האם אתם יכולים לתת לי פרטים והזסברים על על המוצר? בתודה!

סדרת ה R איננה חלק מטיפול הומאופתי קלאסי. בהומאופתיה קלאסית ניתנת בכל זמן נתון רמדי (תרופה)אחת. כ שניתן לשלוט בהבנה ולהחליף אם יש צורך. בכל בקבוקון של R יש תערובת של מספר רמדיס שמכוונות לבעיה מסוימת. ההומאופת הקלאסי לא מטפל רק בבעיה אלא באדם באופן הוליסטי. ולשאלתך-גם אם תדעי מה מכיל הבקבוק לא תהיה לך יכולת להעריך מה זה אומר. לכן השאלה היא האם את נותנת אמון במטפל ובמקצועיות שלו ואם כן לכי עם ההמלצה שלו. אם לא, מצאי מטפל אחר. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה