טיפול בשינה לתינוקת

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

02/07/2013 | 17:20 | מאת: עדי

היי. האם כדאי לנסות לטפל בתינוקת(8 חודשים) שמאד מתקשה לישון מספיק ביום? היא נרדמת נהדר וישנה בחדר חשוך ונעים אבל ישנה רק חצי שעה.פעמיים שלש ביום.לגמרי לא מספיק.לא מאפשרת להרדימה שוב. בלילה אין בעיה מיוחדת.. תודה

טיפול הומאופתי יעיל מאד בבעות שינה. יחד עם זה מה שאת מתארת איננה בעית שינה אלא שינה קצרה. יכול להיות שזה האופי המולד של הילדה ואין צורך בהתערבות. אם היא חיונית ביום והשינה הקצרה מספיקה לה לא הייתי מתערבת. אם היא מתעוררת במצב רוח רע וברור שהשינה שלה נקטעה מוקדם מדי כדאי ומומלץ לעזור לה עם הומאופתיה. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה