ילד זרחני

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

22/04/2013 | 14:00 | מאת: בן

הי, היינו אצל הומאופת עם הבן שלנו עקב עצירות ובעיות עור. אחרי שיחה ארוכה של תשאול ואבחון הוא הגדיר אותו כפוספטי (מלשון זרחן) לא מובהק.. אני לא בטוח שהבנתי לגמרי את ההסבר שלו לאבחנה. משהו לגבי חוסר גבולות בין העצמי לאחר.. במקביל אמר שיש בו (ואני לא זוכר את השם) משו מאוד דאון טו ארת.. אשמח אם תוכלו להרחיב לי קצת על ההבחנה. תודה

22/04/2013 | 14:10 | מאת: בן

קראתי עכשיו באינטרנט את התיאור של הרמדי calp-p.. Calcarea Phosphorica. אני לא חושבת זה מתאר אותו בכלל.. ילד מאוד שמח.. בינקותו נתנו לו את הרמדי הנל בגלל חוסר שקט תמידי אבל זה ממש לא מגדיר אותו היום.

אני מציעה לשאול את ההומאופת למה הוא התכוון וגם להסביר לו את השגותייך לגבי הרמדי הנ"ל. התשובות שלו יהיו הרבה יותר מדויקות משלי. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה