טיפול מונע לשעלת

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

07/04/2013 | 16:56 | מאת: עדיה

שלום רב, בתי בת החמש חזרה מהגן עם מכתב של משרד הבריאות הקורא לכל ההורים לתת לילדם טיפול מונע לשעלת בגלל שאחת הילדות בגן חולה. הבנתי שמדובר באנטיביוטיקה ואני ממש משתדלת להמנע ממנה גם בעיתות מחלה... האם יש טיפול הומאופתי שניתן לתת כמניעה לשעלת (הבת שלי מחוסנת יש לציין)? האם גם שאר בני המשפחה צריכים לקבל טיפול מונע למרות שלא בתי היא זו שחולה? המון תודה!

המכתב שקיבלה בתך תמוה בעיני. למיטב ידיעתי אין "טיפול מונע" לשעלת מלבד חיסונים. וגם אלה לא ממש הוכיחו יעילות במיגור המחלה. יעידו על זה ההתפרצויות הרבות. בטח שאנטיביוטיקה לא מונעת את המחלה ולא מטפלת בה...... טיפול הומאופתי מדויק מחזק את מערכת החיסון ומונע מחלות באופן כללי. יש הומאופתים שיציעו לך חיסון הומאופתי לשעלת. זאת אפשרות טובה שיש לה תומכים ומתנגדים. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה