כדורים הומאופתיים גאסטריקומיל

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

06/04/2013 | 20:08 | מאת: אבי

-שלום רציתי לישאול האם שימוש בתכשיר הומהופתי שנקרא גאסטריקומיל באופן כרוני עלולים להיות מסוכנים ? האם מותר להשתמש באופן כרוני ? -האם ידועות תופעות לוואי בתכשיר שכזה אבא שלי משתמש בהם והוא טוען שהוא מרגיש מין תחושת ריחוף "כמעין לא מאוזן" האם זו נורה אדומה ויש מקום להפסקת הטיפול בכדורים הנ"ל הודה לכם מאוד על העזרה תודה מראש ...

שלום באופן גורף שימוש בתרופות הומאופתיות איננו "מסוכן". כאשר תרופה מותאמת ע"י הומאופת קלאסי אין צורך בשימוש כרוני אלא בנטילה יחידה מדי פעם לפי המצב. מה שמתאר אביך יכול להיות תוצאה של נטילה מיותרת של התרופה. כדאי לנסות להפסיק ולראות אם התחושה נפסקת. וכדאי מאד לפנות לטיפול אצל הומאופת קלאסי. בברכה עירית

מנהלי פורום הומאופתיה