המרכיבים בתכשירים הומיאופתיים + נרבוהיל

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

06/04/2013 | 17:20 | מאת: לילך

שלום, הבנתי שחלק מהמרכיבים לתכשירים לקוחים מן החי, מה זה אומר בדיוק? בנוסף, רציתי לדעת אם נרבו היל מטפל בבעיה של עצבים מהשורש או רק מרגיע?

הטיפה הראשונה להכנת החומר לקוחה מכל חומר הטבע-חי, צומח ודומם. בחיות משתמשים בארס, חלב וכד'. נרבו היל לא יכול לטפל מהשורש כי הוא לא מותאם לך בצורה פרטנית. רק רמדי שהותאמה לך לאחר שיחה מקיפה עם הומאופת יכולה לרפא דברים מהשורש. כל טוב עירית

09/04/2013 | 20:19 | מאת: לילך

אני צריכה לראות את רשימת הרמדיס שזה מכיל. אם את רוצה תכתבי לי בהמשך. עירית

מנהלי פורום הומאופתיה