מיץ רימונים שמן פשתן ובעיות בשינה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

02/04/2013 | 21:21 | מאת: נגה

שלום, בשנים האחרונות התחלתי להשתמש בתקופות מסוימות במיץ רימונים ושמן פשתן (לא באותה התקופה) שני הדברים עזרו לי מאוד למיקוד קשב ומצב רוח, אך לצערי לאחר כמספר שבועות התחילו לי בעיות חמורות בשינה, אם הייתי צורכת את המוצר בערב, הייתי קמה בסביבות 3 ללא יכולת להירדם. ואילו אם הייתי צורכת בבוקר, היו לוקחות שעות רבות עד שהייתי נרדמת. לצערי התופעה לא אפשרה לי להמשיך להשתמש בכך... ניסיתי להוריד מינון אך זה לא עזר... כרגע מספיק שאצרוך חצי כוס מיץ רימונים ביום, במשך שלושה ימים לא ברציפות, והופ... הבעיות שינה מתחילות. קשה לי לוותר לגמרי על מיץ בגלל שהוא ממש משפר את איכות חיי, חשבתי לנסות ממש לפני השינה, כי למדתי שהוא מתחיל להשפיע אחרי מספר שעות, אך איני בטוחה. אשמח לשמוע את דעתכם והמלצתם

שלום נוגה הומאופתיה לא מתעסקת בעינייני תזונה והתאמת תפריט. ממליצה לשאול נטורופתים שעוסקים בזה. כהומאופתית אני יכולה להמליץ לך על התחום ההומאופתיה שיכול לסייע לך מאד. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה