מעי הרגיז

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

21/03/2013 | 20:10 | מאת: שמואל

1.שלום רציתי לישאול איזה תכשיר הומאופטית יכולה לעזור לי לבעיית המעי הרגיז והיכן אני יכול לרכוש אותה 2.בנוסף רציתי לישאול חבר הציע לי תכשיר הומאופתי שנקרא מגה פרוביוטיק האם זה יכול לעזור לבעיית המעי הרגיז ? הבנתי שזה חיידקים טובים האם לא מזיק לקחת על בסיס יומי ? תודה מראש

שלום טיפול הומאופתי משמעו התאמה מדויקת של תרופה הומאופתית לאדם. לכן ברור למה אי אפשר לעשות את זה פה. כדי לתת לך תרופה אני חייבת לשבת ולשוחח איתך ולהבין את האופי של הבעיה והאופי המיוחד שלך. חיידקים פרוביוטיים אינם במסגרת תרופות הומאופתיות. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה