איגנציה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

20/03/2013 | 21:07 | מאת: שושי

שלום, לפני 4 שנים בעלי נהרג ונשארתי עם 3 ילדים קטנים. אני מרגישה לאחרונה שככל שהזמן עובר העומס הנפשי והפיזי מתגבר ואני טרודה בהמון מחשבות על כל העומס שיש לי וגם כעס שאני מתמודדת לבד עם הכול. אני כל הזמן מפחדת שיקרה לי משהו והילדים יישארו לבד. זה הופך אותי להיות עצבנית יותר וחסרת סבלנות. הנטרופת הציע לי לקחת איגנציה 10 טיפות 3 פעמים ביום, הבנתי שיש בזה רעלן. האם זה מסוכן, ממכר? מה אני אמורה להרגיש והאם אני יכולה להפסיק מתי שאוכל ולא להתמכר לזה? זה הופך אותי להיות בשליטה יותר ובסדר בראש, או שזה יהפוך אותי להיות אדישה? אשמח לשמוע על זה יותר ולקבל עוד דעה. תודה

שלום אני ממליצה ללכת לטיפול הומאופתי אצל הומאופת כדי שההתאמה של התרופה תהיה מדויקת. אבל....אם החלטת לקחת את הרמדי הזאת אז הנה תשובובת לכל שאר השאלות הבנתי שיש בזה רעלן. האם זה מסוכן, ממכר? אין בזה רעלן. למעשה אין בזה שום חומר כימי ולכן זה לא מסוכן ולא ממכר. מה אני אמורה להרגיש? יותר טוב, יותר, סבלנות, פחות עצבנות ופחות לחץ. והאם אני יכולה להפסיק מתי שאוכל ולא להתמכר לזה? זה לא ממכר ותוכלי להפסיק מתי שתרצי. אגב, בהומאופתיה התרופות ניתנות באופן חד פעמי. גם במקרה שלך אני לא ממליצה לקחת 3 פעמים ביום. אלא פעם ביום וכשתרגישי הטבה, להפסיק. זה הופך אותי להיות בשליטה יותר ובסדר בראש, או שזה יהפוך אותי להיות אדישה? זה יכול לעשות רק טוב או לא לעשות כלום. זה לא יכול לייצר אצלך מצבים או תכונות שלא קיימות אצלך. כל טוב וחג שמח עירית

מנהלי פורום הומאופתיה