טינטון באוזן

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

25/02/2013 | 13:50 | מאת: שושי

לפני שלושה שבועות סבלתי מסחרחורת במשך שבוע הרופא אמר שזה ורטיגו. אחרי שבוע פסקו הסחרחורות אבל נשאר לי טינטון באוזנים שמאוד מפריע ,האם בטיפול אלטרנטיבי אפשר לטפל בזאת ? ואם כן אני גרה בבת ים אולי תוכלו להפנות אותי למטפל באזור המרכז תודה ופורים שמח שושי

אפשר לעזור בהחלט ועוד יותר כשזה בשלב כ"כ התחלתי. אני מקבלת ברמת-גן. את יכולה גם לעשות חיפוש באתר האגודה להומאופתיה ולעשות חיפוש עפ"י אזור. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה