אבנים בכיס המרה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

08/02/2013 | 23:04 | מאת: לואי

שלום, אחרי בדיקה של אולטרסאונד נמצא אבני כולסטרול קטנים ובודדים אשר זזים בכיס המרה. האם יש דרך להוציא אותם ללא פעולה כירורגית ? האם r7 טיפות הומאופטיות יכולות לעזר או כל דבר אחר כדי לעזור , תודה

אפשר לטפל בבעיה בדרך הומאופתית. זה אומר פגישה עם הומאופת והתאמה מדויקת של תרופה הומאופתית. תרופת ה R לא תהיה יעילה במקרה הזה. כל טוב עירית

09/02/2013 | 23:23 | מאת: לואי

הי עירית אשמח להגיע אליך אם תוכלי לעזור לי להפטר מאבני הכולסטרול. אם את מטפלת בבעיות מסוג זה אבקש ממך לכתוב לי איך אוכל להגיע אליך תודה

מנהלי פורום הומאופתיה