ארניקה וריטלין

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

30/01/2013 | 16:17 | מאת: מור

שלום, אני בת 23, סטודנטית, נוטלת ריטלין 30 LA. בעקבות דלקת כרונית בגיד הפיקה המליצו לי על ארניקה 6. האם יש הגבלה או סיכון כלשהו בנטילת ארניקה עם ריטלין? תודה, מור.

שלום מור אין שום מגבלה לקחת תרופות כימיות עם תרופות הומאופתיות. אבל אני מאד מסופקת אם ההמלצה לקחת ארניקה תביא איתה שיפור מהותי במצב. אני מאד ממלצה על טיפול הומאופתי שיותאם לך באופן אינדיבידואלי. כ שאולי עם טיפול כזה תוכלי גם להוריד את הרטאלין. כל טוב עירית

31/01/2013 | 09:26 | מאת: מור

אני מתכוונת לא מבחינת סכנה גופנית או משו כזה.. למשל המליצו לי לא לשלב רסקיו, שזה גם הומאופתי, עם ריטלין.. כי אחד מרגיע, ואחד מעיר.. (האמת שאפילו ניסיתי לפני שהמליצו לי לא ביחד וזה באמת היה נוראי.. הרגשתי תחושת בלבול) האם יש משהו כזה עם ארניקה?

קודם כל קצת סדר- 1. רסקיו שייך לפרחי בא ואיננו רמדי הומאופתית. 2. בהומאופתיה אין חומר מעורר או מרדים, יש רמדי (תרופה) שמותאמת באופן אישי לאדם במטרה לאזן אותו. אם הוא מעורר היא תאט אותו ואם הוא איטי היא תעורר אותו. 3. ארניקה נלקחת למצבים של ניתוח, חתך, טראומה וכד' על מנת לזרז החלמה, להוריד, כאב או נפיחות. לא נראה לי שיש אצלך מצב שדורש אותה. 4. המלצתי הברורה היא ללכת להומאופת כדי להתאים לך רמדי שבעזרתה תוכלי להתאזן כך שלא תזדקקי לרטאלין או לחומרים כימיים אחרים. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה