הומאו פלו

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

30/01/2013 | 15:02 | מאת: אבי

בהמלצת רוקחת חביבה רכשתי את ה"פלו" לטיפול בתסמיני התקררות ושיעול. באמפולות יש כדוריות קטנטנות. כמה כדוריות יחשבו כמנה לגבר בן 60 במשקל 95 בתודה

שלום אבי תרופות הומאופתיות לא נלקחות כמו תרופות רגילות עפ"י גודל או משקל כי הן לא מכילות חומר אקטיבי. אם מדובר בכדורים בגודל שניתן לספור בקלות, אז 3 כדדורים נחשבים כמנה. אם הכדורים קטנטנים אז חצי מכסה נחשב למנה. ובכל מקרה המלצתי הכנה לא להשתמש בהומאופתיה בתרופות מדף אלא לעבוד מול הומאופת שיתאים לך את המרשם באופן פרטני. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה