סבוריאה בתינוקות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

22/01/2013 | 20:34 | מאת: שרית

בתי בת החודש וחצי אובחנה עי רופא הילדים עם סבוריאה קלאסית שהתפרצה באיזור הגבות - קילופים חזקים בצבע צהוב ובלחיים נקודות אדומות וכמו שפשופים -הרופא המליץ על קרמים של מוסטלה יש לציין,תזונת התינוקת עם תחליפי חלב - מטרנה. האם סבוריאה מדבקת? האם הקרמים הם עם סטרואידים? מה ניתן לעשות לעזור לה מבחינה הומופאטית? תודה

מאד ממליצה על טיפול הומאופתי לפני כל טיפול אחר. תינוקות רכים מגיבים במהירות לטיפול כזה. למיטב ידיעתי סבוריאה לא מדבקת ולגבי המשחה יש לשאול את הרופא. בטיפול הומאופתי מחפשים את שורש הבעיה בהריון ו/או בלידה וכפי שאמרתי הצפי הוא לתגובה מהירה. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה