לחץ והתרגשות מבחינה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

20/01/2013 | 19:50 | מאת: לחץ והתרגשות מבחינה

שלום, אני מצטערת מראש אם אני רושמת בפורום הלא נכון. שמי יעל, בת 20. בעוד כחודש אגש לבחינת הפסיכומטרי ואני מאוד לחוצה מכך. בדרך כלל,כשאני לחוצה ומתרגשת אני מתקשה להרדם בלילה, ומאחר שהבחינה היא בבוקר אני מפחדת שלא אוכל להרדם וכך אהיה עייפה במהלך הבחינה מה שעלול לפגום ביעילותי. רציתי לברר האם ישנה איזו שהיא תרופה, או טיפול שעוזר לכך שאוכל להרדם בקלות בערב שלפני, וכמו כן האם יש משהו שאוכל לקחת כדי שאהיה פחות לחוצה בבחינה עצמה? אשמח לשמוע מכם, יעל.

טיפול הומאופתי יכול לעזור לך לכל מה שקשור להתרגשות מבחינה. שווה ללכת על זה כי זה ישרת אותך גם בבחינות עתידיות וירגיע לחצים. אבל זה לא קסם-צריך להפגש עם הומאופת כדי שיאבחן וימצא עבורך תרופה מתאימה כל טוב ובהצלחה עירית

מנהלי פורום הומאופתיה