בלוטת לימפה בצוואר בצד ימין מתחת לסנטר .

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

14/01/2013 | 19:07 | מאת: אור

שלום רב , אתמול בלילה הרגשתי את הבלוטה בפעם הראשונה בחיי מתנפתחת עד שממש הרגשתי גולה(גוש) חזק ואכן גם מכאיב שנוגעים . לא עבר חצי שעה וכל השפתיים שלי התנפחו ונוצר לי הרפס , האם יש קשר בין הרפס לבין בלוטת לימפה ?

כן, בלוטות הלימפה מתנפחות כשיש "בעיה" בשטח. תפקידן של הבלוטות לשלוח "חיילים" לשטח. אז זה בדיוק מה שקרה אצלך. ההרפס יצר פעילות בבלוטה אותה הרגשת כהתנפחות ובהמשך הבנת למה, כשההרפס יצא לאור. אפשר לטפל בהרפס עם הומאופתיה כך שלא יתפרץ שוב. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה