תרופה הומופאתית

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

01/01/2013 | 17:54 | מאת: שם בדוי

שלום רציתי לישאול האם שמעתם או נתתם טיפול בטיפות נגד אלרגיה הומופאתיים של חברת וולאדה בשם gencydo eye drop או euphrasia eye drop 1.מה מידת יעילותם להעלמת אלרגיה שמלווה בצריבה ולפעמים יובש בעיניים שהתחילה עקב חיתוך בצל. 2.האם זה יכול לגרום לנזק כולשהו תמידי בעיניים ? 3.האם חברת וולדה זוהי חברה מכובדת ואיכותית למוצרים טבעיים והאם התחולה של אותם טיפות שפירתתי מעלה הם טבעיים בלבד ? ?

שלום כהומאופתית קלאסית אני לא משתמשת בתרופת מהסוג שאתה שואל עליו ולכן אין לי תשובה לשאלה 1. התרופות הללו הן אוסף של תרופות הומאופתיות שיש להן יכולת ריפוי בתחום מסוים. הקו המנחה דומה לרפואה המערבית. הומאופת קלאסי מתאים רמדי אחת לכל מצב נתון כך שניתן לבחון תהלי באופן נקי. 2. למיטב הבנתי לא יכול להגרם נזק לעיניים ובטח שלא "תמידי" מהתרופות הללו. אבל אם יש שינוי כלשהו בבריאות הכללית כדאי להפסיק להשתמש ולעקוב אחר התוצאה. 3. חברת וולדה היא אכן חברה ידועה ואיכותית. הטיפות הללו הן לא רק טבעיות אלא מדוללות מאד לרמה שבה יש מולקולות בודדות בלבד מחומר המקור. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה