טיניטוס (טיניטון)

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

25/12/2012 | 09:16 | מאת: דני

שלום רב..הטיניטוס - אני סובל מהבעיה כבר כמה שנים, והיא רק מחריפה, ברפואה הקונבנציונלית, לא ידעו רופאי אא"ג איך לטפל בזה, וחלקם אף הודיעו שאצטרך לחיות עם זה. האם קיים טיפול, פתרון או הקלה משמעותית?? הבעיה התפתחה לאחר דלקת חריפה וממושכת עקב פטריה שהתנחלה בתוך האוזן... אשמח לשמוע את דעתך. תודני

שלום דני נכון, לרפואה אין פיתרון לנושא הזה ולכן הומאופתיה היא כיוון טוב ללכת אליו. בטיפול הומאופתי מדויק, ניתן להפחית ואף להעלים את הטינטון תלוי ברמת וחומרת הפגיעה. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה