תינוק מצונן

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

24/12/2012 | 18:58 | מאת: גילי

שלום רב, בני בן שנה וחצי, נכנס למשפחתון לפני חודשיים ומאז מנוזל ללא הפסקה - בלי חום אבל נזלת ושיעול קל כל הזמן. קיבלנו תכשיר הומאופתי, לאחר יום חלה הטבה מסויימת וזרימת הנזלת פחתה, אבל שומעים שדרכי הנשימה עוד "מלאות" והשיעול קיים - האם זה עשוי להשתפר בהמשך? התכשיר ייבש את הכל? תודה

שלום גילי תכשיר הומאופתי יש להתאים באופן אישי לילד. מכיון שקנית תכשיר מדף יש להניח, שהוא מותאם חלקית ולכן גם עוזר באופן חלקי. אני מציעה לעשות טיפול הומאופתי אצל הומאופת קלאסי בעל ניסיון שיוכל גם ללוות אותך ואת הילד בהמשך. כל טוב עירית

25/12/2012 | 08:54 | מאת: גילי

מנהלי פורום הומאופתיה