כאבים חזקים באזור דרכי השתן

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

20/12/2012 | 14:11 | מאת: דוד

אולי לא מתאים לפורום זה אבל פורום אורולוגיה לגבר לא פעיל. קמתי בבוקר עם כאבים ממש חזקים באזור האגן מקדימה ומאחורה. זה קרה רק פעם אחת, ולאחר מכן היו יציאות רגילות ללא כאב. מה שקצת מדאיג זה שלפני כמה חודשים היו לי כאבים בדרכי השתן, שעברו לאחר שהחלפתי חגורה, אך אני לא יודע אם החגורה גרמה את הכאב או רק חידדה בעיה שקיימת עדיין, אולי דלקת. כדאי לבדוק? לאיזה סוג רופא ללכת? תודה

זהו פורום הומאופתיה והוא יתאים לך אם תבחר ללכת לטיפול ברפואה המשלימה. אני מאמינה שאפשר לעזור לך. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה