טיפות נוגדות בחילה בהריון

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

18/12/2012 | 23:04 | מאת: אנה

שלום. אני בהריון ראשון, שבוע 9. מרגישה בחילות חזקות מלא מתפקדת כבר כ-3 שבועות. היום הייתי בבית מרקחת וביקשתי תכשיר הומאופתי המסייעה במניעה בחילות הריון. מה שנתן לי הרוקח זה Pregno-Tox-Shal, HRx-145. ביון לבין הוא הזכיר שהתכשיר מכיל אלכוהול, מה שכמובן אסור. לקחתי היום 8 טיפות פעם אחת והרגשתי הקלה, אך יחד עם זאת הרגשתי טעם חזק של אלכוהול, ולכן מהססת אם לקחת אותו שוב. אשמח אם תייעצו על התכשיר. האם הוא בטוח לנטילה. תודה מראש, אנה

התשובה מורכבת- כהומאופתית קלאסית אני ממליצה לעשות טיפול הומאופתי מותאם ואחראי ע"י הומאופת בעל ניסיון. בהריון ההמלצה הזאת מקבלת משנה תוקף. אני לא חושבת שכמות האלכוהול שנמצאת בתכשיר מסוכנת אבל אם את לא מרגישה עם זה בנוח יש אפשרות לקחת כל רמדי בצורת סוכריות מציצה. ושוב-כשאת בטיפול הומאופתי מסודר הרמדי תותאם לך עפ"י כל מה שנראה לך חשוב. לכן אני חוזרת שוב-טיפול הומאופתי מומלץ לעשות ע"י הומאופת ולא ע"י תרופות מדף כלליות. המשך הריון קל עירית

מנהלי פורום הומאופתיה