פמיניסק

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

07/12/2012 | 00:00 | מאת: אני

שלום,אשמח אם אחד מההומופאתים/רופא שמכיר את המוצר פמיניסק יענה לי.. קראתי המון על המוצר של פמיניסק להגדלת חזה באופן טבעי,בשום פורום לא ראיתי תשובה ישירה של רופא האם הוא מכרי את המוצרים או האם יש סכנה בהם..האם מומלץ או לא.. זה הקישור של האתר >http://www.feminisque.com/?gclid=CLTb3PHihrQCFcrItAod6ywAMQ ואלו הם המרכיבים: *Fenugreek Extract *Saw Palmetto דקל ננסי *Fennel Seed (אניס מתומרק) *בטטה פראית יאם (Mexican Wild Yam) *L-Tyrosine ל-טירוזין אשמח אם רופא יוכל לענות לי האם זה יכול להזיק לגוף,וכן האם המרכיבים מוכרים לו כיעילים להגדלת החזה בצורה טבעית.. תודה רבה!

שלום אין לתכשיר הזה כל קשר להומאופתיה. כל טוב עירית

08/12/2012 | 18:58 | מאת: אני

הבנתי..ובקשר למרכיבים?החברה אומרת שהכל צמחים טבעיים,בקשר לזה אפשר לענות?האם הצמחים הם אכן בריאים ולא מזיקים?והאם הם ידועים כמשפיעים לצורך זה?

מנהלי פורום הומאופתיה