אולי תוכלו לעזור לי

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

25/11/2012 | 17:39 | מאת: מיכל

היי,מאז ומתמיד סבלתי מגזים ומחילוף חומרים מהיר!.. אני תמיד צריכה שירותים בסביבתי. יש לי מס 2 (קקי) כמה פעמים ביום בין פעם לארבע פעמים. .אני יכולה להתפנות עכשיו ועוד כרבע שעה יהיה לי שוב מס´ 2. זה ממש מחרפן ומציק. אני תמיד מתפנה במקומות ציבוריים,אין לי ברירה,אני נורא אסתטית כך שזה ממש מפריע לי,ולמה יש לי כל הזמן גזים?!.. אני מרגישה שאני רגישה לכל מוצר מזון,הורדתי חלב ומצבי השתפר (חלב היה עושה לי את המוות),אך עדיין אני מרגישה שאני רגישה לכל מוצר מזון. מה עושים??..קשה לי לחיות,אני לא יוצאת עם בנים בגלל זה!.. זה ממש מפדח. השירותים הוא החבר הכי טוב שלי. יש לי גם תמיד גזים בלילה. איך אצא עם מישהו? איך אשן עם מישהו? הוא יברח!!!.. רזיתי 11 קילו,כי שניתי את אורח חיי,אך אני עדיין מלאה,התזונה שלי לא מאוזנת,אני יכולה להרזות בשבועיים 3-5 קילו קילו,ולהרגיש יותר טוב פיזית,(כשאני אוכלת פחות ויותר בריא יש פחות גזים וכאלה),(עדין זה מפריע אבל פחות),אך פתאום יש לי התקף של מתוק ופחמימות!!!.. ואני כן צורכת אותם לפעמים (זה לא שאני נמנעת מהם..)אך ישנם התקפים פתאומיים,לפיהם לי צורך עז במתוק,בפחמימות. היציאות שלי בשירותים קולניות ומתפרצות,הן מבחינת הקול והן מבחינת ההרגשה. יש לי לפעמים מעין שלשולים,זה יכול להיות גם מעורב,יציאה שהיא חלקה מוצקת וחלקה שלשולית.. ממש לא קל לי. הייתי אצל רופאת משפחה,היא אמרה שנשמע שיש לי תסמונת המעי הרגיז ושזה משהו שצריך ללמוד לחיות איתו. איך??.. מה הכלים..? בטוח יש פתרון ודברים שיקלו..או שפשוט אפסיק לאכול,אוכל כמה שפחות כדי לא לסבול?!.. אני מפספסת המון הזדמנויות לחיים טובים יותר. מה עושים???.. האם זה קנדידה??.. איך אדע לטפל בבעיה שלי? יש המון מכוני טיפול אני לא רוצה לבזבז סתם כסף,אני לא מבוססת,חשוב לי שבאמת יאבחנו לי את הבעיה ושאמצא לכך פתרון,אני רק רוצה להפטר מזה!!!.. אשמח לשמוע.

שלום מיכל הגעת למקום הנכון. טיפול הומאופתי יכול לעזור לכל התסמינים. אין שום סיבה בעולם שתצטרכי "לחיות עם זה..." וחבל שהחיים שלך יעצרו. תתקשרי להומאופת/ית קלאסי ותתחילי טיפול. כל טוב עירית-0523915183

מנהלי פורום הומאופתיה