מחפשת הומאופת מומלץ באזור הצפון-חיפה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

11/11/2012 | 13:11 | מאת: טיפטיפ

שלום לאחר מספר מקרים של חירחורים+שיעולים וטיפול באנטיבויטיקה הופנתה בתי בת השנה ו3 חודשים לטיפול מונע לאסטמה (יש לציין שיש לנו רקע משפחתי לא קטן לאסטמה-אמא סבתא דוד) האם מומלץ לפנות להומאופת לפני תחילת הטיפול? האם להתחיל את טיפול המונע עד לקביעת תור אצל הומאופת? האם יש הומאופת מומלץ שמטפל בילדים קטנים? תודה רבה

שלום כדאי מאד להתחיל טיפול הומאופתי לפני התחלת השימוש בתרופות מונעות. בשלב הזה יהיה הרבה יותר קל לראות תוצאות. יש הומאופתים רבים בחיפה (אני ליד חיפה בקרית-טבעון). פרטים על הומאופתים בחיפה תוכלי למצוא בחיפוש עפ"י אזור באתר האגודה הישראלית להומאופתיה כאן-www.homeopathy-israel.co.il כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה