ליתיום כלוראתיום מינרל משלים מלחי שוסלר

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

22/10/2012 | 21:43 | מאת: נאוה

ליתיום כלוראתיום מומלץ לטיפול בדלקת פרקים. מהו המינון ה"סטנדרטי" המומלץ ? מאחר והוא מדולל אין לו תופעות לוואי ? תודה

מאיפה המידע הזה לקוח? עירית

28/10/2012 | 01:24 | מאת: נאוה

בהתייחס לשאלתך לגבי המידע שלי בנושא - אז המידע לקוח ממאמר באינטרנט, הכתוב ע"י נטורופתית, בו היא מפרטת את 12 מלחי שוסלר ואת 12 המינרלים המשלימים. לגבי ה"ליתיום כלוראטיום" היא מציינת שהוא טוב להוצאת עודף חומצה מהגוף,גאוט, ראומטיזם, עוזר בהתנפחויות כואבות,והתקשות פרקים. (כמובן שהוא מסייע גם בתחומים נוספים), אבל שאלתי היתה לגבי דלקת פרקים. בתודה

מנהלי פורום הומאופתיה