תינוקת עם רפלוקס סמוי

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

16/10/2012 | 20:40 | מאת: רוחלה

לביתי השנייה בת ה5 חוד' יש רפלוקס סמוי זה אומר שהאוכל עולה ןיורד בוושט, מלווה בכאבים ובכיות ומינון נמוך של אוכל. ניסיתי תכשיר הומואפטי עולמי שדר שנהר רקח(רופא והומופאט קלאסי) אך גם זה ללא הועיל. מגיל שבועיים התינוקת הזו סובלת, הייתי אצל רופאי גסטרו וזה לא עזר, אגב גם ביתי זו שחסרת תאבון ושוקלת מעט ,גם היא סבלה מרפלוקס, קצת מוזר לא? לידה 2 רגילה לחלוטין. הומופאט נתן לנו קולוצינט אך אני מפחדת להשתמש כי הרוקחת אמרה שלדעתה זה לא כלכך מתאים. מה דעתך? עייפנו מהמצב עם הבנות.

שלום רוחל'ה כשהולכים לטיפול הומאופתי חשוב להיות בתקשורת עם ההומאופת וחשוב שיהיה אמון בו ובדרך הטיפולית. המצב שאת מתארת לא מאפשר תהליך נכון של טיפול וריפוי. אני ממליצה להתייעץ עם ההומאופת שמטפל בך לגבי כל מה שמטריד אותך כולל חו"ד של הרוקחת. ואם אין לך אמון מלא בו כדאי להחליף מטפל. כל טוב עירית

21/10/2012 | 13:36 | מאת: רוחלה

ניסינו את הקולונציטיס פעמיים לפני האוכל-זה לא עזר, האם זה מספיק אינדיקציה? זה אמור להנתן לפני האוכל נכון? מיואשים

הי רוחל'ה. היאוש לא עוזר..... צריך להמשיך ולהתמיד בטיפול עד שרואים תוצאות (-: חשוב מאד להיות בקשר ולעדכן את ההומאופת שמטפל. הוא זה שמכיר את הבעיה ואת הדרך הטיפולית ויכול לעזור לך להחליט אם צריך להתמיד עם הרמדי או לשנות ולמצוא רמדי טובה יותר. מניסיוני ילדים מגיבים טוב ומהר לטיפול הומאופתי וזו הדרך הטובה והמופלאה ביותר לטפל בילדים. אז אל תתייאשי-תמשיכי לנסות! הנה סיפור מקרה - "טיפול ברפלוקס בתינוק". אולי זה יתן לך כוחות להמשיך ולנסות http://www.homeopatya.com/index.php?id=46 כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה