תרופה הומאופטית וסלולרי

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

07/10/2012 | 14:06 | מאת: חלי

הבנתי שלא מומלץ לשים תרופה הומאופטית ליד סלולרי. כשקניתי את התרופה הייתה לידי מישהי שדיברה בסלולרי במרחק של קצת פחות ממטר מהתרופה (בערך כדקה). האם זה עלול לפגוע בתרופה? אם כן מה זה עושה? מחליש את הפוטנציה או הורס אותה לגמרי? מהו המרחק המינימאלי שאפשר להיות עם תרופה ליד סלולרי בזמן דיבור ?. תודה וחג שמח

שלום מלי מחשיפה ברמה שאת כותבת לא קרה שום נזק. ההמלצה היא לא לשים את התרופה באופן קבוע באותה מגירה עם הסלולרח או בתיק שבו נמצא הטלפון. וגם לא לשים באופן קבוע ליד טלויזיה או מחשב. כל חשיפה אחרת וממרחק היא זניחה ולא מקלקלת את הרמדי. חג שמח עירית

מנהלי פורום הומאופתיה