שימוש בשמן רוזמרין שבוע 30+4 בטעות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

04/10/2012 | 00:43 | מאת: שושה

הי בלחץ נוראי...מקווה שתוכלו לענות בהקדם... בדקתי לבתי בת ה-4 כינים. לא מצאתי, אבל בגלל הגירודים שלה בכל זאת סירקתי טוב טוב טיפטפתי כמה טיפות שמן רוזמרין על ראשה וסירקתי. אח"כ עשיתי אותו הדבר - חפפתי לעצמי, סירקתי במסרק כינים. לא היו כינים אז שמתי טיפות שמן על היד - די הרבה, אולי 10 טיפות - ועיסיתי את הראש. אחרי כחצי שעה בדקתי פתאום באינטרנט וראיתי שזה מסוכן בהריון מיד חפפתי, אבל אני ממש בלחץ עכשיו...לא יכולה להרדם... האם יש סכנה ממשית לעובר? האם יכול לקרות משהו רציני כתוצאה מהשימוש בשמן? אודה לתגובה...

בשלב זה ההריון כבר מושרש היטב והעובר כבר חסין מפני תקלות מהסוג הזה. תרגיעי ושיהיה לך המשך הריון טוב ולידה נפלאה. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה