מה זה sulph 15C?

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

30/09/2012 | 21:05 | מאת: דותן

מה זה מכיל? ובאיזה ריכוז החומר הפעיל נמצא בנוזל?

שלום דותן זהו שמה של רמדי הומאופתית שמקורה במינרל-גופרית. החומר המקורי דולל ביחס ש 1:100 במשך 15 פעמים. בכל פעם נלקחה טיפה אחת מהחומר המקורי והוספו לה 100 טיפות מים. בין כל דילול כזה הנוזל מנוער. כך שבפוטנץ 15 C לא נשארה כמעט אף מולקולה של גופרית. לכן בתרופות הומאופתיות אין "חומר פעיל" אלא רק "יכולת" אנרגתית של החומר לייצר תגובה אצל האדם שלוקח אותו. חג שמח עירית

02/10/2012 | 13:45 | מאת: דותן

תודה רבה על ההסבר המפורט, רק כדי להיות בטוח שאני מבין נכון, ברמה המדעית לחלוטין, מדובר במים אם כך, ותו לא, האם זה נכון?

מנהלי פורום הומאופתיה